петак, 16. децембар 2011.

Najlakši način za dobijanje referala na PTC sajtovima


Za svaki dobar Internet Business su potrebni referali, referali su ljudi koji pristapaju nekom sajtu gde vi radite  na Vašu inicijativu i taj sajt vama ispalaćuje novac, koliko i kako zavisi od sajta. Mnogi Internet Businessman-i će postaviti referal banner ili link na svom sajtu i posetilac ce se prijaviti preko njegovog linka i to je veoma dobar nacin za dobijanje referala. Na webu ima milijarde sajtova i naravno većina nije toliko posećena i to je veliki problem, naročito početnici koji hoće da osnuju svoj Internet Business koji i nemaju sajtove ili blogove, a trude se da zarade na nekom sajtu, kao sto su PTC sajtovi, onda je tesko da nadju referale i znam iz iskustva da je veoma teško da se zaradi bez referala, nije nemoguće ali je veoma teško( bar znam iz iskustva) i uvek dodje do obeshrabrenja. Pokazaću vam način da dodjete do referala besplatno i veoma lako. U pitanju je sajt na koji se registrujete potpuno besplatno i imate svoj kredit. Taj kredit se zaradjuje na nekoliko nacina, ali najbolji način je registrovanjem na sajtovima. Pratite sledeći provereni i lak način za dobijanje referala:

2.Idite na karticu EARN pa onda na EARN CREDITS BY JOINING A PROGRAM
3.Imate nekoliko kategorija sajtova, mozete izabrati sajt iz kategorije gde imate nekog iskustva ali najbolje je registrovati se na sajt za čitanje Email-a tj PTC sajt.
3.Kliknite neki PTC sajt od ponudjenih, najbolji su NeoBux ili Clixsense, ali to je Vaša želja.
4.Kada kliknete na neki od ponudjenih sajtova pojaviće vam se lista ponuda, i vi odaberite neku ponudu i izaći će Vam zahtev koji treba ispuniti da bi dobili kredit. Kada čitate ovo sigurno mislite da je komplikovano i da ste amateri u ovome i da od toga nema ništa ali daću vam neke proverene načina za lakše dobijanje kredita tj referala:
-Predpostaviću da ste sve odradili i da vam je izašla lista ponuda korisnika.
-Sad odabirate ponudu koja nema bonus kredita, jer je veoma teško ispuniti zahtev ako ima bonusa. Izaberite ponudu na dnu liste koja nudi 1 kredit i kliknite na nju.
-Izaći će Vam prozor gde imate zahtev koji treba ispuniti za kredit i link na koji treba da se prijavite.E sad, nemojte da vas obeshrabri ponuda koju traze da se ispuni, fora je u tome da za 3 dana moraju da vam daju kredit, naravno ako klikćete na PTC sajtu na kome se prijavljujete, bezobzira sto u ponudu stoji da klikćete svaki dan nedelju dana ili čak mesec dana.
5.Prijavite se na link koji je istaknut,idite na UPDATE i klikćite 3 dana.
6.Nakon 3 dana klikanja odite na VIEW EARNED pokazace vam se sajt gde ste se prijavili i gde klikćete, verovatno je plava boja linka, udjite na taj link i pokazaće Vam se vreme koliko traje članstvo na sajtu gde ste se registrovali, nakon 72 sata tj 3 dana idite na FORCE i uzmite 1 kredit, potrebno je 2 kredita da biste Vi napravili ponudu istu ovakvu gde ste se registrovali da bi zaradili kredit.Vi ćete naravno ući na 2 ili 3 ponude(max 3 moguće) i zaraditi 2 ili 3 krediti i oformiracete ponudu za vas sajt. Pogledajte uputstvo na dalje kako to uraditi iskusno. 
7.Predpostaviću da ste ispratili sve i imate 2 kredita, idite na SPEND onda na BUY REFERRALS FOR YOUR PROGRAM i izaberite Vaš Program tj sajt gde hoćete da dobijete referale.
8.Izaćiće Vam prozor gde trebate da popunite formular.
9.Dole gde piše ADD A SHORT DESCRIPTION OF A PROGRAM ako neznate engleski iskopirajte samo od nekog ko je pisao za isti taj program ali napisite obavezno da oni koji udju na Vašu ponudu klikću nedelju dana (mnogi neznaju da nakon 72 sata budu isplaćeni kreditom pa klikću puno više)

Ovaj način je dobar jer mnogo referala dolaze i klikću, cak 10 ili više.
Ako imate neka pitanja za mozete mi se obratiti u komentaru :)

Нема коментара:

Постави коментар